Пламена Димова за участието си в „Нощта на шампионите“ на 03.12. в Арена Армеец

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На 03.12.2016 година националната състезателка в стил К-1 Пламена Димова ще излезе в 6-рундов мач в боксовата гала-вечер „Нощта на шампионите“
  Пламена е един от най-доказаните спортисти на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. През тази спортно-състезателна година тя се завърна на ринга в аматьорския кикбокс още по-уверена и категорична и се наложи като шампион в кат.до 48 кг. на провелото се в Словения Европейско първенство по кикбокс.
  С определянето на Пламена за „Спортист на месеца“ за град Варна дойде и новината за предстоящата й боксова среща в „Нощта на шампионите“, където основен мач е дългоочаквания двубой на Кубрат Пулев пред родна публика.
  Представяме ви кратко интервю с нашата шампионка.

   

  53b2b91c-c817-4d22-8925-80850a37e4b3

   

  Здравей Пламена, безспорно голям успех и признание за теб като състезател и за Българска конфедерация по кикбокс е предстоящото ти участие на боксовата гала „Нощта на шампионите“ в зала „Арена Армеец“. Разкажи ни повече,кога и как получи поканата?

  Благодаря за оценката на моите успехи, това далеч не е върхът на възможностите ми и с участието ми в тази гала вечер , ще покажа безспорните си качества и в професионалния бокс. До тази покана се стига след като по- рано през тази година бях забелязана от председателя на Българската професионална боксова федерация г-н Никола Николов. Участието ми в тази гала вечер ще бъде първо от много предстоящи. За пример след „Нощта на Шампионите“ в „Арена Армеец“ ще участвам на 30 декември на друга гала-вечер в София.

  Ти си изключително титулован състезател по кикбокс, муай тай и бокс. Какво знаеш за противничката си и как се готвиш за предстоящият мач?

  В престоящото събитие в „Нощта на Шампионите“ ще се изправя срещу съперничка с богат професионален опит. В момента тече усилена подготовка в СК“Боил“ с личните ми треньори Делян Славов и Красимир Кирилов .

  По-рано през октомври участва в Европейското първенство по кикбокс в Словения, от където се завърна със злато. В каква форма си в момента, с кого се готвиш за „Нощта на шампионите“, изградена ли е нова стратегия от треньорския ти щаб или подготовката ти е планова и не налага промени?

  Готвим се тактически за професионален боксов мач от 6 рунда срещу неудобен съперник и стратегията е добре подбрана, не се съмняваме в крайния резултат, защото сме доказали, че нашия екип работи изключително успешно!

  Какви са бъдещите професионални планове на ринга и извън него?

  Да продължавам напред! Тук е моментът, в който искам да благодаря на личните ми треньори , за усилията които полагат всекидневно, на семейството, приятелите и многото хора , които вярват в мен! Разбира се и на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай за доверието и помощта. Благодаря ви, вие ми давате сили и още по-голяма мотивация!