Утре (29.11.) в Пресклуб България ще се състои официална пресконференция по повод скорошните успехи за България по кикбокс

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Утре (29.11.) в Пресклуб България ще се състои пресконференция по повод поредното отлично представяне на българския национален отбор по кик бокс на провелото се европейско първенство в Лутраки, Гърция, както и световната титла за професионалисти на WAKO PRO, спечелена от българският състезател Владимир Вълев, който неслучайно носи прякора Питбула.

   

  collage-2016-11-29

   

  Припомняме, че националите на Българска конфедерация по кикбокс и муай се завърнаха с 8 призови отличия от приключилото на 28 Ноември състезание за мъже и жени в стиловете фул контакт, пойнт файтинг и киклайт контакт, което се проведе в южната ни съседка Гърция. Имената на всички медалисти и обзор на европейското първенство можете да прочетете тук 

  Паралелно с успеха на нашите състезатели на аматьорския ринг в Гърция, на 25.11.2016 в Москва се състоя грандиозна спортна гала, на която българският състезател Владимир Вълев – Питбула спечели в 5 рундов мач Световната титла за професионалисти в стил К-1, кат. до 71,800 кг. на най-престижната кикбокова организация WAKO PRO. Вълев е многократен световен и европейски шампион по кик бокс и муай тай и през 2013 година бе титулован като BEST FIGHTER OF THE WORLD. Сега той добави към множеството си Tтитли и най-престижното отличие на WAKO PRO.

  Утре освен призьорите на пресконференцията ще присъстват: Иван Георгиев – национален треньор на татами, Красимир Кирилов – национален треньор фул контакт, Иван Иванов – изпълнителен директор на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и член на реферския комитет на татами на WAKO, Димитър Спасов – член на УС на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.