Владимир Валев с почетен знак от градоначалника на Варна г-н Иван Портних

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  collage-2016-11-28

   

  Днес кметът на гр.Варна връчи почетен знак на Владимир Валев, който както ви уведомихме през почивните дни, е носител на световния пояс за професионалисти по кик бокс на WAKO PRO. Градоначалникът г-н Иван Портних заяви, че ще предложи Владимир за почетен гражданин на Варна, тъй като е един от най-успелите спортисти от морската столица, а ние ще добавим, че е един от най-успелите спортисти на България. Той е първият световен шампион по кик бокс в стил К-1 за професионалисти. Присъщо само на истинските шампиони и най-вече на достойните хора Владимир благодари на всички, които са го подкрепили и най-вече на семейството, приятели и треньорите си.

  Пожелаваме му успех в понататъчната му кариера, независимо дали ще е на ринга или на треньорското място. И в двата случая Владо има още много какво да даде на българския спорт.