Приключи поредният ден от Европейското първенство по кик бокс в Лутраки

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Приключи поредният състезателен ден на Европейското първенство по кикбокс в Лутраки, Гърция. Представителите на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и днес играха на максимум и дадоха най-доброто от себе си в представянето на международно ниво.

   

  kick1

   

  В ринговия стил фул контакт Христо Христов продължава с финален мач срещу Русия, след днешното си забележително представяне Димитър Пенков за който това бе първо участие на международно състезание спечели бронзово отличие в категория до 63,5 кг. С бронзов медал в стил фул контакт се окичи и Цветозар Кючуков.

   

  kick4

   

  На татами с два бронзови медала можем да аплодираме представянето на Кирил Петров в категория до 84 кг., а също и Мадлен Димитрова. Безапелационното представяне на Емануил Димитров в двата стила на татами изведе закономерно Емо до финали в следващите дни.

   

  kick