Втори успешен ден за националния ни отбор на Европейското в Лутраки

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  И днес продължи успешното представяне на българският национален отбор по кикбокс в южната ни съседка Гърция.

  Състезателния ден на ринг откри Христо Христов, който с много категорична игра спечели срещата си с представителя на Ирландия. В последващия на ринга мач дебютантът Димитър Пенков записа втора убедителна победа на Шампионата като надделя безапелационно над противника си от Германия. Безусловно представяне в днешния ден за Цветозар Кючуков, който преодоля изключително твърд противник от Франция и показа много силен дух и сърце. С 2:1 съдийски гласа завърши успорвания мач между Галина Иванова и Аннамария Бордаш от Унгария и за съжаление Иванова отпадна от състезанието.

   

  lutraki2

   

  lutraki3

   

  Извънредно динамичните срещи на татамито в Лутраки преминаха със забележителен успех за България Емануил Димитров последователно надигра противника си с 3: 0 съдийски гласа в стил киклайт контакт и с феноменален резултат 17:6 реши срещата си в стил пойнт файтинг в полза на България. Блестяща изява и за Кирил Петров, който в кат. до 84 кг., стил пойнт файтинг надигра съперник от Кипър, а в стил киклайт контакт спечели с 3:0 над Полша. Мадлен Димитрова също показа класа и продължава напред след победа над състезателка от Турция. В успорвани мачове Минчо Хаджиев и Мартин Костурков не успяха да преодолеят опонентите си и за тях състезанието приключи в днешния ден.

   

  lutraki4

   

  В утрешния ден треньорския тандем Красимир Кирилов и Миодраг Йотич на ринг ще изведат в среща № 2, ринг № 1 Димитър Пенков срещу противник от Италия, среща след това под № 3 на ринга срещу Турция ще излезе Христо Христов. Под среща № 6, но на ринг № 2 Цветозар Кючуков ще излезе срещу Никита Селянский от Русия.

  Националния треньорт на татами Иван Георгиев ще излезе на татами № 1, среща № 9 в стил пойнт файтинг за мача на Емануил Димитров срещу състезател от Турция, под среща № 12 на същото татами състезател от Ирландия ще се срещне с Кирил Петров. Срещите в пойнт файтинг за деня ще завърши Мадлен Димитрова, която ще играе срещу представителка на Унгария. В стил киклайт контакт на татами № 3 излиза Кирил Петров срещу състезател на Словения, след него на татамито ще излезе и Емануил Димитров в мач с полски съперник.