Успешно премина първият състезателен ден на Европейското първенство по кик бокс в Лутраки

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  1bb5bd91-fbe0-408b-aaee-aefe6b363403

   

  В днешния състезателен ден нашите участници успешно преодоляха противниците си, за съжаление много малко не достигна на Александра Димитрова и тя отпадна от надпреварата.

  Утре в първа среща на ринг 1 излиза бронзовия медалист от Билбао Христо Христов, негов противник е представител на Ирландия. Четиринадесет срещи по-късно на същия ринг срещу Германия излиза и Димитър Пенков. Под срещата номер 19 на ринга излиза и Галина Иванова, която очаква състезателка от Унгария. Отново в стил фул контакт, но на ринг 2 ще играе Цветозар Кючуков срещу противник от Франция.

  На татами 1 в стил пойнт файтинг под среща N 3 очакваме изявата на Минчо Хаджиев, а под среща N 15 в същия стил Емануил Димитров излиза срещу състезател от Унгария. Кирил Петров в кат.до 84 кг. излиза срещу представител на Кипър, а Мадлен Димитрова срещу съперничка от Турция.

   В стил киклайт контакт Кирил Петров ще играе срещу противник от Полша, а Мартин Костурков очаква Турция, отново в същия стил Емануил Димитров ще излезе срещу съперник от Италия, а Любомир Бакалски срещу Украйна.
  c40f8adb-be67-4f0d-a91c-8915e1209ae8
  Освен успешното представяне на нашите състезатели, първият състезателен ден беше белязан и от друго събитие за Българската конфедерация по кик бокс и муай тай, а именно това че Иван Иванов, който е изпълнителен директор на БККБМТ, получи благодарствен плакет за БККБМТ и беше избран за член на реферския комитет на WAKO за татами стиловете.
  dadee4f3-a282-400f-9dfd-606c01d17d37