Срещите на нашите състезатели в първия ден на Европейското първенство в Лутраки

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  В утрешния първи състезателен ден на Европейското първенство в Лутраки представителния отбор на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай излиза в среща N 13 на ринг 1 където в категория до 63.5 кг. Димитър Пенков ще срещне противник от Грузия.
  На татами N 2 в стил пойнт файтинг, кат.до 55 кг. Александра Димитрова очаква представителката на Норвегия.
  На татами N 3 в стил киклайт контакт Кирил Петров излиза срещу състезател на Испания, а Мартин Костурков в категория до 74 кг. срещу състезател от Хърватска.
  На татами N 4 в същия стил Любомир Бакалски играе среща N 13 срещу състезател от Полша. Началото на състезателният ден е от 13.00 часа.