Владимир Валев отпътува за Русия, където ще се бори за профи титлата на WAKO PRO

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Към руската столица Москва днес ще отпътува и Владимир Вълев – Питбула, заедно с личния си треньор Добромир Иванов. В оставащите пет дни до срещата Владимир и неговия треньор ще участват в различни проекти съпътстващи грандиозното бойно шоу, което ще се проведе на 25 Ноември.

   

  pitbula

   

  В Москва най-титулувания български състезател в стил К-1 Владимир Вълев – Питбула ще се изправи в професионална битка за титлата на WAKO PRO в категория до 71,800 кг. Като фаворит в ранглистата на Световната асоциация на кикбоксовите организации (WAKO) Вълев ще срещне претендента от Русия – Максим Колпак в Държавната централна концертна зала „Русия“ в центъра на Москва. След изключително успешното представяне на Владимир като спортист в аматьорските серии на WAKO, Вълев който освен,че е многократен Световен и Европейски шампион в стил К-1, през 2013 година бе титулован като BEST FIGHTER OF THE WORLD CHAMPIONSHIP ще се изправи в успорвана битка за най-високото отличие на професионалния ринг.