Българският национален отбор отпътува за европейското първенство в Лутраки

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Днес за Лутраки – Гърция отпътува националния отбор по кикбокс, който ще вземе участие в последното за годината международно събитие – Европейското първенство в стиловете фул контакт, пойнт файтинг и киклайт контакт. В предстоящите седем дни националите на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай ще представят страната ни в трите дисциплини под ръководството на Иван Георгиев, Красимири Кирилов и Миодраг Йотич.

   

  greece

   

   

  След убедителното представяне на гарнитурата ни в Словения, нека пожелаем успех на:

  Александра Димитрова, Мадлен Димитрова, Емануил Димитров, Кирил Петров, Любомир Бакалски, Мартин Костурков, Минчо Хаджиев, Галина Иванова, Цветозар Кючуков, Христо Христов и Димитър Пенков.