ПРОДЪЛЖАВАТ ОТЛИЧНИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ МЕЖДУ СПОРТЕН КЛУБ „ТАНГРА 2008”-СВИЛЕНГРАД И КЛУБОВЕ ПО КИКБОКС ОТ СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ !

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Като част от традиционно добрите отношения и заключителния етап на подготовката на състезателите от клубовете в Област Еврос за държавното първенство по кикбокс на Гърция, което ще се проведе в Атина през тази седмица, клубовете по кикбокс от Александропулис, Ксанти, Комотини и Орестиада съвместно с СК”Тангра 2008”-Свиленград проведоха съвместна открита тренировка в Орестиада под вещото ръководство на мастър Йоанис Захос-главен треньор на област Еврос в Гърция. Инициативата за провеждането на съвместни събития-открити тренировки, семинари и оупън турнири идва както от мастър Захос, така и от ръководството на „Тангра 2008”. До момента в Александропулис са проведени два оупън турнира за купа”Аполон”, в които участие взеха и други членове на БККБМТ в лицето на клубовете „Терес”,както и тези от Козлодуй и Рудозем. Отличното взаимодействие между двете страни предстои да придобие още по-големи размери, като занапред в съвместните инициативи ще бъдат канени повече клубове от България, Гърция и Турция. Визитата на състезателите от „Тангра 2008” в Гърция бе възможна с любезната финансова подкрепа от   https://betenemy.com   и Община Свиленград.