Станислав Вълчев със сребърен медал от игрите по муай тай, част от Световните ТАФИСА игри в Джакарта

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Приключиха игрите по муай тай, които бяха включени в Световните ТАФИСА игри в Джакарта – Индонезия. В игрите участие взеха 12000 участници от 110 държави. Представителят на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай Станислав Вълчев, след като елиминира Италия и Хонк Конг, на финал не успя да преодолее противника си от Бразилия и се нареди на почетното второ място със сребърен медал в категория до 63,5 кг.

  thai2

  thai3