Отборно първенство по кик бокс, град Свиленград

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Днес завърши Държавното отборно първенство по кик бокс в град Свиленград, организирано от СК“Тангра“ – Свиленград. Отборни шампиони в стил лайт контакт са „Иккен“ – София, в другата отборна надпревара на татами пойнфайтинг отново тимът на „Иккен“ – София заслужи отборното отличие.

  svilengrad

  В ринговия стил фул контакт първенци са „Боил“ – Варна.

  svilengrad3

  Купата за най – техничен състезател, учредена в памет на един от основните деятели и спомоществователи на федерацията Красимир Попгеоргиев бе връчена на двадесет годишния Димитър Пенков от СК“Боил“ – Варна.

  svilengrad4

   

   

  svilengrad1