Отборно първенство по кик бокс, град Свиленград

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Днес завърши Държавното отборно първенство по кик бокс в град Свиленград, организирано от СК“Тангра“ – Свиленград. Отборни шампиони в стил лайт контакт са „Иккен“ – София, в другата отборна надпревара на татами пойнфайтинг отново тимът на „Иккен“ – София заслужи отборното отличие.

  svilengrad

  В ринговия стил фул контакт първенци са „Боил“ – Варна.

  svilengrad3

  Купата за най – техничен състезател, учредена в памет на един от основните деятели и спомоществователи на федерацията Красимир Попгеоргиев бе връчена на двадесет годишния Димитър Пенков от СК“Боил“ – Варна.

  svilengrad4

   

   

  svilengrad1