Състезател на БККБМТ ще вземе участие в Световните TAFISA игри за спорта муай тай

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  kick

  Националният треньор по муай тай на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай Николай Атанасов и националът в категория до 60 кг. Станислав Вълчев днес пристигнаха в Джакарта – Индонезия, където ще вземат участие в Световните TAFISA игри за спорта муай тай.
  Станислав Вълчев участва за първи път в подобен форум, но за неговия треньор това е вече второ участие в TAFISA Games, след като през 2008 година взе участие като състезател в игрите, които тогава се проведоха в Южна Корея.
  В утрешния ден за участниците в Световните игри предстои регистрация, откриването на международния форум е на 08 Октомври.