Състезател на БККБМТ ще вземе участие в Световните TAFISA игри за спорта муай тай

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  kick

  Националният треньор по муай тай на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай Николай Атанасов и националът в категория до 60 кг. Станислав Вълчев днес пристигнаха в Джакарта – Индонезия, където ще вземат участие в Световните TAFISA игри за спорта муай тай.
  Станислав Вълчев участва за първи път в подобен форум, но за неговия треньор това е вече второ участие в TAFISA Games, след като през 2008 година взе участие като състезател в игрите, които тогава се проведоха в Южна Корея.
  В утрешния ден за участниците в Световните игри предстои регистрация, откриването на международния форум е на 08 Октомври.