Трима наши състезатели с участие в професионална гала вечер по кикбокс на WAKO PRO в Черна гора

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  kickbox

   

   

  Тази вечер в Розайе – Черна гора по време на професионална гала по кикбокс на WAKO PRO контролни срещи ще направят състезателите: Иван Иванов – лоу кик, кат. до 86 кг., Велислав Николов – лоу кик, кат. до 67 кг. и Павел Накев – лоу кик, кат. + 91 кг., водени от треньорът в стил лоу кик и К-1 – Красимир Колев и треньорът в стил фул контакт – Красимир Кирилов. Представянето на състезателите ще наблюдава и националният селекционер Миодраг Йотич. Съдия на турнира от страна на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай е председателят на съдийската колегия на България – Георги Георгиев.