Първи ден от държавното отборно първенство по кикбокс, гр. Каварна

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  В първия ден на Държавното отборно първенство в Каварна се изиграха 105 срещи в стиловете киклайт контакт, лоу кик и К-1. Първенството бе открито от кметът на града г-жа Нина Ставрева, която приветства представителите на 40-те спортни клуба, които участват в отборното преборване.
  Състезанието се наблюдава от селекционерът на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай за стилове на ринг Миодраг Йотич и треньорите на националите в стил киклайт контакт Иван Георгиев и треньорът в стил лоу кик и К-1 Красимир Колев, за които през следващия месец предстои подготовка и участие в Европейско първенство по кикбокс в Словения. Като част от предстоящата подготовка състезатели от националния състав в лоу кик ще вземат участие в контролни мачове на 01 Октомври в Черна гора.
  В утрешния ден в зала Олимпиада са планирани 76 двубоя с участието и на националните състезатели на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

   

  kavarna

   

  Г-н Ердоан Демиров – председател на СК“Ринг“ и организатор на първенството в Каварна заедно с отборните купи, които ще бъдат връчени на най-добрите в отборното класиране в трите стила.

  kavarna3

  kavarna4