Пламена Димова-Чобанова се завръща в аматьорския кикбокс

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  plamena2

   

  След тригодишно прекъсване Пламена Димова – Чобанова се завръща в аматьорския кикбокс, като ще вземе участие в коронната си дисциплина К-1, кат. до 52 кг.
  В момента двукратната Европейска и трикратна Световна шампионка се подготвя на двуразов режим под ръководството на треньорите Красимир Кирилов и Делян Славов, като има амбицията да завоюва поредната Европейска титла за Българска конфедерация по кикбокс и муай тай на предстоящото през месец октомври Европейско първенство в Словения.