Пламена Димова-Чобанова се завръща в аматьорския кикбокс

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  plamena2

   

  След тригодишно прекъсване Пламена Димова – Чобанова се завръща в аматьорския кикбокс, като ще вземе участие в коронната си дисциплина К-1, кат. до 52 кг.
  В момента двукратната Европейска и трикратна Световна шампионка се подготвя на двуразов режим под ръководството на треньорите Красимир Кирилов и Делян Славов, като има амбицията да завоюва поредната Европейска титла за Българска конфедерация по кикбокс и муай тай на предстоящото през месец октомври Европейско първенство в Словения.