Предстои Световно първенство по кикбокс за кадети, което ще се проведе в Дъблин, Ирландия

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  federation
  Тридесет и пет състезателя във възрастова група кадети ще вземат участие в предстоящото Световно първенство по кикбокс в Дъблин – Ирландия.
  Шампионатът на планетата ще се проведе от 27 Август до 03 Септември в City West Convention Centre и до момента за участие в него са регистрирани 1666 състезателя от 46 държави, като се очаква до началото на шампионата броя на участниците да надхвърли 2000.
  За първи път нашата страна участва в състезанието с толкова голям по мащабите си отбор, 13 от представителите на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай ще вземат участие в ринговите дисциплините лоу кик, К-1 и фул контакт, а 22 ще се състезават на татами в стиловете лайт контакт, пойнт файтинг и киклайт контакт. В състава на отбора са изявени състезатели като Кристина Николова – Европейски шампион от 2015 година в стил лайт контакт и Вицеевропейски шампион от 2015 година в стил пойнт файтинг, Радослав Костов – Европейски шампион от 2015 година в стил лоу кик, Доброслав Радев – Европейски шампион от 2015 година в стил киклайт контакт, участие ще вземат и редица призьори от международни първенства, а също така и състезатели, за които това участие е дебют на международно първенство.
  Треньори на гарнитурата са Иван Георгиев за татами и Красимир Кирилов за ринг. Представителният отбор по кикбокс за кадети проведе лагер в края на месец Юли в Разлог, всички състезатели са подготвени и максимално мотивирани за успешно представяне и призови отличия.