Гала срещи от дивизя ПРО-АМ на европейското първенство по муай тай, Букурещ 2016

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Приключи Европейското първенство по муай тай в Букурещ. В днешния ден се проведоха гала-срещите в дивизия ПРО-АМ. Трима от състезателите на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай бяха включени в надпреварата при полу-професионалистите. Станислав Вълчев в кат.до 60 кг. спечели срещата си срещу състезателя на Италия – Карло Папада. В категория до 67 кг. успех на професионалния ринг записа Марио Кирилов, който преодоля съперник от Сърбия. Димитър Илиев в кат.до 86 кг. надделя в успорван мач срещу Константин Димаче от Румъния. Другия наш представител в кат. до 75 кг. Кирил Иванов, за който това беше дебютно международно състезание загуби надпреварата за пояса в категорията от представител на Русия. В края на галата по молба на испанския отбор бе организиран бенефисен мач между треньорите на България и Испания. След наложена лекарска забрана на Иван Кордон, Николай Атанасов вече като треньор, прибави към спортния си актив и пояс на Европейската муай тай федерация.

  proam4

  proam3

  proam2

  proam