Днес на ринга в Букурещ се качват 7 състезателя от националния ни отбор по муай тай

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  muay_thai_2

   

  Днес на ринга в Букурещ се качват 7 състезатели от националния отбор на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. В четвъртфинален мач в категория до 57 кг. Станислав Вълчев излиза срещу представител на домакините, в категория до 60 кг. Християн Андонов играе срещу състезател на Молдова. Севдалин Славов в кат.до 67 ще срещне противник от Полша, а Сергей Александров на 75 кг. състезател на Армения. В кат.до 86 кг. Димитър Илиев ще се изправи срещу съперник от Испания. В категория до 91 кг. за Християн Тотев предстои противник от Франция, а в категория + 91 кг. Пламен Борисов ще играе срещу състезател от Англия.