Успешно приключи лагерът на БККБМТ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Проведеният в Разложкия спортен център „Голд спорт“ лагер на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай приключи успешно. Проявата е част от предвидената годишна подготовка на националните състезатели в двата спорта, която е съгласувана и се осъществява с финансиране от Министерство на Младежта и Спорта. В рамките на последните две седмици на месец Юли повече от 200 състезатели по кикбокс и муай тай се подготвяха по специален тренировъчен план за предстоящите Европейски и Световни първенства. Подготовката на националните отбори по кикбокс и по муай тай за кадети, мъже и жени бе водена от селекционерът Миодраг Йотич и националните треньори Красимир Колев, Красимир Кирилов, Иван Георгиев и Николай Атанасов. В подготовката на стилове на татами, се включиха и представители от националните гарнитури на Италия и Русия, както и националният треньор на Италия по лайт контакт и киклайт контакт Мануел Нордио.
  В края на периода бе проведен практически семинар за клубните треньори по кикбокс в стиловете на ринг и се състоя управителен съвет на Федерацията, ръководен от г-н Виктор Меламед и г-н Димитър Ангелов и с участието на членовете на съвета г-н Стефан Маринов, г-н Димитър Спасов, г-н Красимир Димов, г-н Ангел Иванов и г-н Николай Рачев. По време на заседанието бе избран изпълнителен директор на федерацията в лицето на г-н Иван Иванов.

   

  kickboxing1

   

  kickboxing2