Пети ден от тренировъчния лагер по кикбокс и муай тай

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Във вчерашния пети ден от подготвителния лагер на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай всички групи работиха по плановата си подготовка и изпълнение на поставените им задачи. В края на деня се състоя треньорска среща и обсъждане между треньорите Маноел Нордио, Миодраг Йотич, Иван Георгиев, Красимир Кирилов, Красимир Колев и Николай Атанасов. В днешния ден националите на татами продължават подготовката си в спортна зала „Голд център“ – Разлог, а за състезателите на ринг е предвиден поход до хижа „Яворов“. На 29 и 30 Юли за всички треньори на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай е предвидена възможност за участие в практически семинар по кикбокс – ринг под ръководството на Миодраг Йотич и националния състав. На 29 Юли тренировъчния ден ще започне от 10.30 ч. със съвместна тренировка в спортната зала.

   

  kick3

   

  kick6

   

  kick11

   

  Както винаги повече снимки ще намерите на нашата официална фейсбук страница.