Поредния успешен ден от тренировъчния лагер по кикбокс и муай тай

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  razlog4

   

  В днешния тренировъчен ден националите по кикбокс и муай тай, които са на лагер в „Тера комплекс“ продължиха плановата си подготовка. Вработването в лагера премина успешно и в момента състезателите са в основна част на лагера, като подготовката за предстоящите основни състезания е в пълен ход. Трикратния Световен шампион от 2016 година Емануил Димитров проведе специализирана тренировка с цел подготовка и развитие играта с крака. Националния състав по муай тай работи специфични упражнения за координация и техника в клинч. Паралелно с това състезателите по кикбокс в стиловете на ринг разиграваха тактически задачи по двойки под ръководството на националния селекционер Миодраг Йотич. Йотич ще проведе практически семинар за клубните треньори по кикбокс на ринг на 29 и 30 Юли в спортна зала „Голд Център“ – Разлог.

   

  Повече снимки на нашата официална фексбук страница.