Приключи първия тренировъчен ден на лагера по кикбокс и муай тай

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Първият пълен тренировъчен ден на лагера по кикбокс и муай тай приключи успешно. Състезателите провеждат двуразови тренировки под наблюдението на националните треньори. Преди началото на първия тренировъчен ден за състезателите на ринг бяха проведени тестирания, а за капитан на отбора по кикбокс – стилове на ринг бе определен Атанас Божилов. В стиловете на татами се провеждат тренировки по пойнфайтинг, киклайт контакт и лайт контакт с общо над 100 състезателя, сред които част от националните отбори на Италия и Русия.

   

  bansko2

   

  bansko3

   

  bansko4

   

  bansko6

   

  Повече снимки ще намерите на нашата официална фейсбук страница.