Приключи първия тренировъчен ден на лагера по кикбокс и муай тай

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Първият пълен тренировъчен ден на лагера по кикбокс и муай тай приключи успешно. Състезателите провеждат двуразови тренировки под наблюдението на националните треньори. Преди началото на първия тренировъчен ден за състезателите на ринг бяха проведени тестирания, а за капитан на отбора по кикбокс – стилове на ринг бе определен Атанас Божилов. В стиловете на татами се провеждат тренировки по пойнфайтинг, киклайт контакт и лайт контакт с общо над 100 състезателя, сред които част от националните отбори на Италия и Русия.

   

  bansko2

   

  bansko3

   

  bansko4

   

  bansko6

   

  Повече снимки ще намерите на нашата официална фейсбук страница.