Започна спортният лагер на БККБМТ в град Разлог

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  Повече от 200 състезателя ще вземат участие в спортния лагер на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай в град Разлог, който започна днес. За подготовката на състезателите ще се грижи треньорския екип в състав: Миодраг Йотич, Маноел Нордьо, Иван Георгиев, Николай Атанасов, Красимир Кирилов и Красимир Колев. Подобен по мащабите си лагер е първи по рода си за родната федерация и е подготовка за предстоящите основни състезания от международния спортен календар по кикбокс и по муай тай. В края на периода за всички клубни треньори на федрацията ще бъде организиран и тридневен практически семинар.