Започна спортният лагер на БККБМТ в град Разлог

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Повече от 200 състезателя ще вземат участие в спортния лагер на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай в град Разлог, който започна днес. За подготовката на състезателите ще се грижи треньорския екип в състав: Миодраг Йотич, Маноел Нордьо, Иван Георгиев, Николай Атанасов, Красимир Кирилов и Красимир Колев. Подобен по мащабите си лагер е първи по рода си за родната федерация и е подготовка за предстоящите основни състезания от международния спортен календар по кикбокс и по муай тай. В края на периода за всички клубни треньори на федрацията ще бъде организиран и тридневен практически семинар.