Семинар по муай тай, организиран от БККБМТ и Николай Атанасов, селекционер на националния отбор по муай тай

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На 02 и 03 Юли, в спортна зала Младост – Шумен, ще се проведе семинар по муай тай – начален клас, организиран от БККБМТ и селекционерът на националния отбор по муай тай Николай Атанасов, който ще води семинара.
  Ще бъдат оттренирани специфични елементи, характерни за спорта муай тай, като основно ще се наблегне на работата в клинч.
  Поради големия интерес и големия брой клубове от региона, желаещи да участват, двудневният семинар ще се проведе не в залата на СК „Шуменска Крепост“, както бе предвидено, а в спортна зала “ Младост “.
  На 02.07 ще се проведат две тренировки – първата от 11.00 ч. до 13.00 ч. и втората от 18.00 ч. до 20.00 ч.
  На 03.07 има едно заниятие от 11.00 ч до 13:30 ч. Семинарът е открит за участие за всички състезатели от спортни клубове, членове на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.