Вторият и последен ден от семинара по кикбокс премина изключителни ползотворно

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

   

  В днешния ползотворен ден беше разисквана методиката на подготовката по кикбокс и тактиката на водене на боя. Освен това се проведоха серия от дискусии на тема периодизация и цикли в подготовката.

  Националните треньори и селекционерът Миодраг Йотич определиха окончателния състав на националните гарнитури. Това беляза края на днешната среща на треньорите от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, част от двудневния семинар по кикбокс, организиран от БККБМТ в град Пловдив.

   

  received_10207797250784048

   

  Селекционерът на националния отбор по кикбокс Миодраг Йотич и националният треньор по муай тай Николай Атанасов.

  received_10207797253624119 seminar5

  Националните треньори и селекционеът Миодраг Йотич.

  seminar6

  В началото на днешния ден Николай Атанасов – национален селекционер по муай тай и Николай Скипарнов – международен съдия по муай тай проведоха лекция за разясняване на състезателния правилник и формиране на съдийската оценка в спорта муай тай.

  seminar7 seminar1

  БККБМТ 18-19 юни 2016 г., гр.Пловдив