Как премина първият ден от семинара по кикбокс в Пловдив?

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Първият ден от семинара по кикбокс, организиран от Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай в град Пловдив, премина изключително успешно и много интересно.

  За да опишем атмосферата използваме думите на г-н Виктор Меламед:

  “ Изключително интересен и много полезен семинар на националния селекционер по кикбокс на България Миодраг Йотич! В Пловдив председателят на техническата комисия в WAKO и световен експерт Йотич предава своя безценен опит на повече от 60 треньора на клубове от цялата страна, членове на БККБМТ! Добро начало на силно, спортно лято!“

   

  Очаквайте още новини утре.

  seminar1

   

  seminar2

   

  seminar4