Александър Петров в интервю за БНТ преди участието си в Монте Карло Мастърс

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Тази вечер в спортните новини на БНТ ще се излъчи интервю с Александър Петров – световният шампион в стил К1 до 81 кг. Освен световният шампион интервю дадоха и неговият треньор Красимир Колев, както и Миодраг Йотич, който също се включи във финалната подготовка на Александър преди участието му във звездното събитие Монте Карло Мастърс, в което ще се бори за титлата Световен шампион К1 на WAKO PRO.
  Цялото интервю ще можете да гледате в неделя в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ между 10:00 и 11:00 по същата телевизия. Какво по-приятно занимание в неделния предиобед? 🙂
  А за нетърпеливите – няколко снимки от самото интервю с Александър.

   

  aleksandar2

   

  aleksandar3

   

  aleksandar4

   

  aleksandar5

   

  aleksandar6

   

  aleksandar1

   

  aleksandar7