Приключи Държавното първенство по муай тай, което се проведе в град Монтана

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Приключи Държавното отборно първенство по муай тай за Купата на Почетния консул на Кралство Тайланд г-н Виктор Меламед, което този уикенд се проведе в град Монтана.

  montana

  Представители на 24 спортни клуба явиха състезатели в последното за първия дял на годината държавно първенство на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Домакин на първенството беше монтанският клуб Виталика с президент Емил Кръстев, който заедно с треньора Доброслав Добрев осигури отлична организация и атмосфера в двата състезателни дни. За Най-перспективен състезател на шампионата бе определен състезателя на СК „Виталика“ – Монтана – Мартин Аксел, първенец в отборното класиране е отборът на СК“Армеец“ – София, носител на почетния приз на купата на Консула е Стоян Копривленски от СК“Самурай“ – Бургас, а всички състезатели финалисти във възрастовите групи мъже и жени бяха допълнително премирани с премии от г-н Меламед.

   

  montana2