Минахме успешно кантара на „Бестфайтър“

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Всички наши състезатели минаха успешно кантара за Световната купа по кикбокс „Бестфайтър”. Това, разбира се, беше очаквано, тъй като бойните спортове възпитават на дисциплина и контрол.

  Нека пожелаем успех да състезателите ни, които ще вземат участие отборно в пойнт файтинг, както и на тези, участващи на ринг – Огнян Мирчев, Радослав Костов и Михаил Динев.

   

  Ето и малко снимков материал директно от Римини, Италия:

  kantar_rimini_7 kantar_rimini kantar_rimini_2 kantar_rimini_3 kantar_rimini_4

  kantar_rimini_5kantar_rimini_6

  kantar_rimini_8

  Снимки: Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай