Нашият отбор отпътува за Световната купа в Римини

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  team_rimini_leaving

   

  Днес за Италия отпътува представителен отбор на Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай, който ще вземе участие в Световната купа Бестфайтър 2016. Ръководител на отбора е съпредседателят на Конфедерацията Димитър Ангелов, който е и член на борда на световната асоциация на кикбоксовите организации ( WAKO). На 04.06.2016 г. в Римини ще се проведе заседание на борда на WAKO, на което ще се обсъжда приемането на спорта кикбокс в МОК.

  Българският състав се води от националния треньор в стиловете лайт контакт, пойнт файтинг и киклайт контакт Иван Георгиев и националният треньор в стил фул контакт Красимир Кирилов. С групата пътуват и двамата рефери Деница Миленкова и Николай Хаджигенов.

  Честта да представят страната ни имат 35 състезателя от 6 спортни клуба. Сред тях са и:

  Емануил Димитров – петкратен световен шампион по кикбокс,

  Даниел Георгиев – двукратен европейски и двукратен световен шампион,

  Кристина Николова -европейски шампион,

  Радослав Костов – Европейски шампион по кикбокс.

   

  Успех!