ULTIMATE TEAM FIGHT 4 – гр. Горна Оряховица

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  plakatoficialenЕто, че дойде време и за следващото събитие! След перфектно преминали 3 кикбокс гали, които са част от кикбокс профи лигата – ULTIMATE TEAM FIGHT, сега дойде време и на 4-тата такава. Тя ще се състои в гр. Горна Оряховица, а любезен домакин ще бъде охранителна фирма ‘Делта Гард’ и ‘Grand Imperial’.

  На 14.05, от 20:00 часа ще се изправят отборите на Делта Гард и Red Team, като участие ще вземат едни от най-титулуваните бойци, а именно Атанас Божилов, Бранко Бабачев и други.