ULTIMATE TEAM FIGHT 4 – гр. Горна Оряховица

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  plakatoficialenЕто, че дойде време и за следващото събитие! След перфектно преминали 3 кикбокс гали, които са част от кикбокс профи лигата – ULTIMATE TEAM FIGHT, сега дойде време и на 4-тата такава. Тя ще се състои в гр. Горна Оряховица, а любезен домакин ще бъде охранителна фирма ‘Делта Гард’ и ‘Grand Imperial’.

  На 14.05, от 20:00 часа ще се изправят отборите на Делта Гард и Red Team, като участие ще вземат едни от най-титулуваните бойци, а именно Атанас Божилов, Бранко Бабачев и други.