Перфектно представяне на 2-рата гала от ULTIMATE TEAM FIGHT

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  В град Козлодуй се изигра втората гала част от ULTIMATE TEAM FIGHT, която завърши с победа на отбора IKKEN PRO TEAM, който взе мача си с резултат 6:1. Зрелищни срещи, много шоу и красиви завършеци на срещите! Изключително доволна публика, а кметицата на гр. Козлодуй сподели своите отлични впечатления от организацията и като цяло от самото събитие. Пожела успех и сподели, че ще направи всичко възможно такива мероприятия да има по-често в гр. Козлодуй.

  Така временното класиране води IKKEN PRO TEAM пред отбора на Делта Гард, тъй като имат повече спечелени индивидуални срещи.

  Очаквайте другата седмица в петък в гр. Плевен, където ще се проведе третата част от кикбокс лигата!