Перфектно представяне на 2-рата гала от ULTIMATE TEAM FIGHT

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  В град Козлодуй се изигра втората гала част от ULTIMATE TEAM FIGHT, която завърши с победа на отбора IKKEN PRO TEAM, който взе мача си с резултат 6:1. Зрелищни срещи, много шоу и красиви завършеци на срещите! Изключително доволна публика, а кметицата на гр. Козлодуй сподели своите отлични впечатления от организацията и като цяло от самото събитие. Пожела успех и сподели, че ще направи всичко възможно такива мероприятия да има по-често в гр. Козлодуй.

  Така временното класиране води IKKEN PRO TEAM пред отбора на Делта Гард, тъй като имат повече спечелени индивидуални срещи.

  Очаквайте другата седмица в петък в гр. Плевен, където ще се проведе третата част от кикбокс лигата!