ГОТОВА ЛИ Е ВАРНА ДА ПОСРЕЩНЕ НАЙ-ГРАНДИОЗНОТО СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА ?

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

   

  12825297_1064157660274338_902761651_n

   

  Малко повече от два месеца остават до реализирането на най-грандиозния проект за 2016г. в бойните спортове ULTIMATE PRO FIGHT 5. Отново „виновници“ за спектакъла на едни от най-големите сблъсъци при бойците са организаторът Петър Добрев в съвместна дейност с промоутър Pro Fight и Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Вече всичко е ясно ! Сблъсък на интереси защити на титли и стари вражди ще бъдат решени именно на професионалния ринг. Ето и един интересен факт, който ще научите именно от нас. Знаете ли, че Владимир Вълев Питбула няма загуба на професионалният ринг повече от пет години, че в момента води усилена подготовка и му предстои битка с абсолютния шампион на цяла една държава. Кой е той е той и от къде е ще научите съвсем скоро. Припомняме Ви, че на предишната гала събрахме над 4000 души в залата на Двореца на културата и спорта и бяхме уважени лично от Министъра на младежта и спорта господин Красен Кралев и кмета на град Варна господин Иван Портних. Следете нашата страница и очаквайте още много изненади. Ще ги разкриваме пред вас, ще съберем най-добрите бойци и ще създадем гала, която ще остане в сърцата ви за дълго време. Не пропускайте шанса да се насладите на битките на живо и да усетите адреналина който изпълва до краен предел залата. Ще бъде страшно, ще бъде интересно, ЩЕ БЪДЕ !