ГОТОВА ЛИ Е ВАРНА ДА ПОСРЕЩНЕ НАЙ-ГРАНДИОЗНОТО СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА ?

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

   

  12825297_1064157660274338_902761651_n

   

  Малко повече от два месеца остават до реализирането на най-грандиозния проект за 2016г. в бойните спортове ULTIMATE PRO FIGHT 5. Отново „виновници“ за спектакъла на едни от най-големите сблъсъци при бойците са организаторът Петър Добрев в съвместна дейност с промоутър Pro Fight и Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Вече всичко е ясно ! Сблъсък на интереси защити на титли и стари вражди ще бъдат решени именно на професионалния ринг. Ето и един интересен факт, който ще научите именно от нас. Знаете ли, че Владимир Вълев Питбула няма загуба на професионалният ринг повече от пет години, че в момента води усилена подготовка и му предстои битка с абсолютния шампион на цяла една държава. Кой е той е той и от къде е ще научите съвсем скоро. Припомняме Ви, че на предишната гала събрахме над 4000 души в залата на Двореца на културата и спорта и бяхме уважени лично от Министъра на младежта и спорта господин Красен Кралев и кмета на град Варна господин Иван Портних. Следете нашата страница и очаквайте още много изненади. Ще ги разкриваме пред вас, ще съберем най-добрите бойци и ще създадем гала, която ще остане в сърцата ви за дълго време. Не пропускайте шанса да се насладите на битките на живо и да усетите адреналина който изпълва до краен предел залата. Ще бъде страшно, ще бъде интересно, ЩЕ БЪДЕ !