ULTIMATE PRO FIGHT 5 КОГА И КЪДЕ ?

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  pizap.com14551276814571

  Горещи новини за любителите на бойните спортове. Ultimate Pro Fight 5 е вече факт. Нови гладиатори с нови предизвикателства, повече международно участие. Това са само част от изненадите, които са подготвени. След грандиозния успех на последната галавечер проведена във Варна, която изпълни до краен предел Двореца на културата и спорта със зрители ръководството на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай съвместно с промоутър Про файт отново си стиснаха ръцете с любезните домакини от MODA BAR MY PLACE и организатора Петър Добрев. Отново ще работят заедно. Детайлите и файт картата вече са на масата и се изпипват, но знаем, че галата ще е на 27.05.2016г. от 20:00ч. в Двореца на културата и спорта. Дали Любо чука ще отговори на предизвикателството на Станислав Бахчеванов? Припомняме ви, че след като изигра своята среща на Ultimate Pro Fight 4 Бахчеванов публично предизвика Чука, за да направи едно страхотно шоу на публиката. Намери ли се достоен противник за Владимир Вълев – Питбула? Ще има ли срещи по ММА ? Тези и още много други въпроси ще намерят своите логични отговори веднага щом бъде нареден пъзела на масата на преговорите в името на негово величество зрителя. За да няма повече спекулации и хора, които не са разбрали искаме да заявим, че това ще е единствената официална гала на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Излезлите по ранни статии от недостоверни източници са имали за цел единствено да създадат объркване при бойците с обещания за премии.  Можем да кажем едно нещо със сигурност – Това е официалната професионална гала и ще бъде една незабравима изпълнена с много емоции и адреналин вечер!