ULTIMATE PRO FIGHT 5 КОГА И КЪДЕ ?

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  pizap.com14551276814571

  Горещи новини за любителите на бойните спортове. Ultimate Pro Fight 5 е вече факт. Нови гладиатори с нови предизвикателства, повече международно участие. Това са само част от изненадите, които са подготвени. След грандиозния успех на последната галавечер проведена във Варна, която изпълни до краен предел Двореца на културата и спорта със зрители ръководството на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай съвместно с промоутър Про файт отново си стиснаха ръцете с любезните домакини от MODA BAR MY PLACE и организатора Петър Добрев. Отново ще работят заедно. Детайлите и файт картата вече са на масата и се изпипват, но знаем, че галата ще е на 27.05.2016г. от 20:00ч. в Двореца на културата и спорта. Дали Любо чука ще отговори на предизвикателството на Станислав Бахчеванов? Припомняме ви, че след като изигра своята среща на Ultimate Pro Fight 4 Бахчеванов публично предизвика Чука, за да направи едно страхотно шоу на публиката. Намери ли се достоен противник за Владимир Вълев – Питбула? Ще има ли срещи по ММА ? Тези и още много други въпроси ще намерят своите логични отговори веднага щом бъде нареден пъзела на масата на преговорите в името на негово величество зрителя. За да няма повече спекулации и хора, които не са разбрали искаме да заявим, че това ще е единствената официална гала на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Излезлите по ранни статии от недостоверни източници са имали за цел единствено да създадат объркване при бойците с обещания за премии.  Можем да кажем едно нещо със сигурност – Това е официалната професионална гала и ще бъде една незабравима изпълнена с много емоции и адреналин вечер!