БИВША СЪСТЕЗАТЕЛКА ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ МАЧКА СЪПЕРНИЧКИ И В ПРОФИ БОКСА

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  12362952_1516313352029967_1962110253718648457_oПЛАМЕНА ДИМОВА ЗАПИСА ВТОРА ПОБЕДА С НОКАУТ В ПРОФИ БОКСА (+ ВИДЕО )

  Горди сме и с радост искаме да ви споделим тази информация.

  На 11.12.2015г. в германската столица Берлин се проведе боксова гала вечер организирана от Mарни Пковиетц (Troja Boxing Group ).

  Нашата сънародничка и бивша състезателка по кикбокс и муай тай Пламена „Queen of the ring“ Димова с лични треньори Gracciano, Ralf Rocchigiani и Michel Trabant срещна представителката на Латвия Екатерина Лечко. Двубоя бе предвиден за 4-ри рундов,но приключи още в своето начало,когато българката засипа своята опонентка с удари и съдията прекрати двубоя.
  Това бе втори боксов мач за Димова,която дебютира на 31 октомври в Хамбург и след 15 секунди отказа своята съперничка.Сега на „Queen of the ring“ и предстои пореден двубой на 30 януари 2016 г. в Neue Welt Хъксли в Берлин.
  Пламена е бивша национална състезателка на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и първата жена от България Световен шампион по муай тай. През 2013г. печели и титлата „Queen of the ring“ в шампионат от най-голямата световна организация по кикбокс WAKO.

  https://www.youtube.com/watch?v=9VvZVZTtl4s