Министър Кралев с ясна позиция за спорта !

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Screenshot_2

  На 08.11.2015г. в студиото на Българска Национална Телевизия беше поканен Министърът на младежта и спорта господин Красен Кралев. Бяха засегнати много важни за спорта теми и конкретно не олимпийските. Бе изтъкнат същественият принос на бойните спортове и промяната в политиката на държавата към разпределението на финансови средства за спорт. Какво точно каза Министър Кралев можете да видите и чуете от следният  ЛИНК  . Дано по-бързо достигне до повече Общини в страната и хора имащи правомощия при разпределението на финансова помощ на спортните клубове. Дано от тук нататък бъде взето под внимание казаното от Министър Кралев, да бъде спазен закона и да бъдат променени наредбите за подпомагане на спортните клубове. Считаме, че това е правилният начин всеки спорт да получи помощ според своите успехи, защото спортът не разделя, спортът ОБЕДИНЯВА !