Министър Кралев с ясна позиция за спорта !

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  Screenshot_2

  На 08.11.2015г. в студиото на Българска Национална Телевизия беше поканен Министърът на младежта и спорта господин Красен Кралев. Бяха засегнати много важни за спорта теми и конкретно не олимпийските. Бе изтъкнат същественият принос на бойните спортове и промяната в политиката на държавата към разпределението на финансови средства за спорт. Какво точно каза Министър Кралев можете да видите и чуете от следният  ЛИНК  . Дано по-бързо достигне до повече Общини в страната и хора имащи правомощия при разпределението на финансова помощ на спортните клубове. Дано от тук нататък бъде взето под внимание казаното от Министър Кралев, да бъде спазен закона и да бъдат променени наредбите за подпомагане на спортните клубове. Считаме, че това е правилният начин всеки спорт да получи помощ според своите успехи, защото спортът не разделя, спортът ОБЕДИНЯВА !