PRO FIGHT 3 – АРЕНА НА СЪВРЕМЕННИТЕ ГЛАДИАТОРИ

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  ОСТАВАТ БРОЕНИ ДНИ ДО ДО ЕДНА ОТ НАЙ-ЗРЕЛИЩНИТЕ ГАЛИ ОРГАНИЗИРАНИ ДО МОМЕНТА

  Pro Fight и Българска конфедерация по кикбокс и муай тай организират третата по ред галавечер на бойните спортове. Събитието ще се проведе на 16.10.2015г. в зала „Христо Ботев” в град София. Отново в центъра на събитието ще са най-изявените кикбоксьори и муай тай бойци от цяла България, които освен помежду си ще изиграят и няколко международни срещи. Трудно е да се определи, който ще е най зрелищния като се има предвид, че участие са заявили четирима Световни и Европейски шампиони. Безспорен е факта и участието на един от от най-големите зверове в този спорт Владимир Вълев – Питбула. Влади заедно с останалите момчета ще превърнат тази галавечер в арена на съвременните гладиатори. Билетите са вече в продажба на всички каси на Ticketpro в цяла София, а феновете на Влади от град Варна желаещи да го подкрепят и да присъстват могат да си закупят предварително билети от спортната зала на СК Вокил. Pro Fight 3 – арената на съвременните гладиатори. Не пропускайте шанса да ги наблюдавате на живо !

  IMG_1643