СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Пловдивските кикбоксьори се обединиха с една цел: Развитие на спорта

   

  fight-clubs-plovdiv-10-2015В късния неделен следобед се състоя среща на ръководителите на пловдивските кикбокс клубове.

  На срещата присъстваха представители на почти всички зали в града.

  Основната тема на мероприятието бе, как чрез обединението на клубовете в града под тепетата да се развива спорта кикбокс.

  Разисквани бяха проблемите на спорта на местно ниво, както и варианти за тяхното решаване.

  Ръководителите се обединиха около идеите, че с общи усилия ще могат по-лесно да популяризират кикбокса като спорт в Пловдив. Постигнаха принципно съгласие, за провеждане на регулярни общи тренировки, за да се подобри подготовката на пловдивските състезатели.

  Клубовете изявиха желание в Пловдив, да се организират по-често състезания по кикбокс, което да спомогне за развитието на спорта на местно ниво. Очакванията са през следващата една година пловдивчани да се преборят за домакинството на поне два турнира от национален мащаб, а също така и да се организират турнири на местно ниво.

  На срещата се насрочиха дати за съвместни тренировки и следващи срещи.

  Клубове взели участие: СК „Бунсонг“, СК „КА-2″, СК „Лаута Арми“, СК „Легионъ“,СК „Леон Комба“, СК „Рейч“, СК „Терес“, СК „Топ Файтърс“.

  инфо: http://fightnews.bg/