БЪЛГАРИЯ ОБЯВЕНА ЗА НОМЕР ЕДНО !!!

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  БЪЛГАРИЯ ОБЯВЕНА ЗА НОМЕР ЕДНО !!!
  Българският спортен рефер по кикбокс в татами стиловете Деница Миленкова бе обявена за номер едно и топ рефер на Европейското първенство по кикбокс за кадети провело през изминалите дни в гр. Сан Себастиян – Испания. Със специална церемония Дени беше наградена лично от президента на Световната асоциация на кикбокс организациите WAKO – господин Рой Бейкър. Дени Миленкова е бивша национална състезателка по кикбокс, а в момента е изпълнителен директор на СК „ИККЕН“ гр. София и настоящ спортен рефер и съдия към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. През годините се е доказала като перфектен ръководител и това признание не е изненада за ръководството на федерацията. Отличена с най-висок клас „А“ в най-голямата световна организация по кикбокс и позната от всички със своята точна преценка Дени години наред е един от най-предпочитаните рефери на всяко татами от всички клубове, поради факта, че играта се играе по правилата и няма компромис за всяко едно нарушение.
  Съвсем спокойно можем да кажем, че благодарение на тези си качества тя е определена и за шеф на бригада в татами стиловете към БККБМТ. Честито на Дени Миленкова за красивата награда и за световното признание в света на бойните спортове.

  PicsArt_1441021046116