БЪЛГАРИЯ ОБЯВЕНА ЗА НОМЕР ЕДНО !!!

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  БЪЛГАРИЯ ОБЯВЕНА ЗА НОМЕР ЕДНО !!!
  Българският спортен рефер по кикбокс в татами стиловете Деница Миленкова бе обявена за номер едно и топ рефер на Европейското първенство по кикбокс за кадети провело през изминалите дни в гр. Сан Себастиян – Испания. Със специална церемония Дени беше наградена лично от президента на Световната асоциация на кикбокс организациите WAKO – господин Рой Бейкър. Дени Миленкова е бивша национална състезателка по кикбокс, а в момента е изпълнителен директор на СК „ИККЕН“ гр. София и настоящ спортен рефер и съдия към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. През годините се е доказала като перфектен ръководител и това признание не е изненада за ръководството на федерацията. Отличена с най-висок клас „А“ в най-голямата световна организация по кикбокс и позната от всички със своята точна преценка Дени години наред е един от най-предпочитаните рефери на всяко татами от всички клубове, поради факта, че играта се играе по правилата и няма компромис за всяко едно нарушение.
  Съвсем спокойно можем да кажем, че благодарение на тези си качества тя е определена и за шеф на бригада в татами стиловете към БККБМТ. Честито на Дени Миленкова за красивата награда и за световното признание в света на бойните спортове.

  PicsArt_1441021046116