НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР ПО КИКБОКС Е В СПОРТ ПАЛАС НА ПРЕДСЪСТЕЗАТЕЛЕН ЛАГЕР

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  20150812_103310Вече втора седмица разширеният състав на националите ни по кикбокс е на предсъстезастелен лагер във връзка с предстоящите Европейско по кикбокс за кадети в гр. Сан Себастиян – Испания от 21.08. до 29.08.2015г. всички стилове и Световно по кикбокс за мъже и жени в стиловете К1, лоукик и киклайт контакт. Тече усилена подготовка за повишаване на техниката и издръжливостта. След като всички преминаха успешно първоначалните тестове на националния селекционер Йордан Дичев дойде ред и на по – трудната част, а именно кой ще представлява България. Всеки дава всичко от себе си, за да покаже, че точно той е достойния в своята категория. Съставът като цяло е значително подновен и само няколко са титулярите от предишни състезания. След приключване на лагера състезателите ще имат време да се върнат по родните места, а списъкът на състава ще бъде оповестен официално след внимателен и подробен анализ от Дичев.