НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР ПО КИКБОКС Е В СПОРТ ПАЛАС НА ПРЕДСЪСТЕЗАТЕЛЕН ЛАГЕР

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  20150812_103310Вече втора седмица разширеният състав на националите ни по кикбокс е на предсъстезастелен лагер във връзка с предстоящите Европейско по кикбокс за кадети в гр. Сан Себастиян – Испания от 21.08. до 29.08.2015г. всички стилове и Световно по кикбокс за мъже и жени в стиловете К1, лоукик и киклайт контакт. Тече усилена подготовка за повишаване на техниката и издръжливостта. След като всички преминаха успешно първоначалните тестове на националния селекционер Йордан Дичев дойде ред и на по – трудната част, а именно кой ще представлява България. Всеки дава всичко от себе си, за да покаже, че точно той е достойния в своята категория. Съставът като цяло е значително подновен и само няколко са титулярите от предишни състезания. След приключване на лагера състезателите ще имат време да се върнат по родните места, а списъкът на състава ще бъде оповестен официално след внимателен и подробен анализ от Дичев.