ЗЛАТНИ МЕДАЛИ, ПОЯС ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ЗРЕЛИЩНИ НОКАУТИ

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ – ЗЛАТНИ МЕДАЛИ, ПОЯС ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И ЗРЕЛИЩНИ НОКАУТИ

  От 26 до 28 Юни в Атина, Гърция се проведе WMF Muaythai Heritage Festival под патронажа на Н.Пр. Посланика в Гърция. В престижния турнир в гръцкия мегаполис нашата страна в лицето на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай беше представена от сътезателите Илиян Димитров ( кат. до 60 кг., СК“Арис 2008“ – Враца), Християн Андонов ( кат. до 63,5 кг., СК“Иккен“ – София), Християн Тотев (кат. до 91 кг., СК“Шуменска крепост “ – Шумен) и Пламен Борисов (кат. + 91 кг., СК“Шуменска крепост “ – Шумен) водени от националния селекционер по муай тай Николай Атанасов. Малко не достигна на Илиян Димитров да спечели срещата си, при тази първа международна изява по муай тай за него. Останалите участници от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай реализираха само положителни резултати – Християн Андонов и Християн Тотев спечелиха убедително срещите си, като доминираха категорично над противниците си. Пламен Борисов бе избран и включен в отделен поток за определяне носителя на професионална титла в категория + 91 кг. Нашия представител игра с предварително подготвена тактика за всеки един противник и победи по безапелационен начин съперниците си, като приключи финалния си двубой с нокаут във втори рунд и стана носител на професионалния пояс.

  Greece