Една от легендите по муай тай Ivan Hippolyte ще проведе семинар в гр. София

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Събитието е трето по ред за тази година след гостуването на шампионът на веригата К1 Семи Шилт и шефа на съдийската бригада в татами стиловете към WAKO – Браян Бек. Отново по инициатива на ръководството на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай този път за практически и теоретичен семинар е поканена една жива легенда от средите на муай тай – Ivan Hippolyte – Холандец произход от  Суринам , роден на 07,10,1964 г . Треньор е във VOS Gym, където се е подготвял и като състезател. Бил е треньор на К-1 шампиона Реми Боняски и на легендата Мирко „Крокоп“ Филипович. В спортния си актив има натрупани 82 професионални мача, от тях 69 победи(37 с нокаут), 10 загуби и 3 равни срещи. Титлите му са повече от достатъчни и говорят за неговото ниво : К – 3 Гранд при шампион за 1995гПрез същата година – шампион на средна категория на Лумпини стейдиум, Тайланд, M.T.B.N. Световен шампион, W.M.T.A. Световен шампион – 72 кг, 1988 W.K.A. Световен шампион, 4 пъти E.M.T.A. Европейски муай тай шампион, 1986 – Европейски шампион по савате. Треньор, който само по покана провежда семинари в много страни предпочетен от няколко федерации по кикбокс и муай тай и доказал се като „правилната рецепта” към успеха на много състезатели. За първи път тази година в България, град София ще имаме уникалния шанс да присъстваме на двудневен семинар на 23 и 24.05.2015г. за всички желаещи – треньори на спортни клубове и състезатели. Така всеки един, който е успял да отдели малко време ще има възможността да повиши нивото си като треньор и да успее да привлече повече състезатели. Шанс, който не бива да се пропуска – Ivan Hippolyte.

  l020