БЪЛГАРИЯ СЪС СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО МУАЙ ТАЙ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  pizap.com14263550028561На 13.03.2015г. в гр. Банкок Кралство Тайланд буквално преди няколко часа стана ясно, че националният ни състезател ХРИСТИЯН ТОТЕВ от СК „Шуменска крепост“ гр. Шумен с личен треньор Галин Методиев е новият СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО МУАЙ ТАЙ в категорията до 91кг. при мъжете. Истинска битка на мъжественост, издръжливост, комбинативност и тактика се разигра в последния ден от шампионата организиран от Световната федерация по муай тай WMF.
  На New Lumpini Boxing Stadium At Ramintra във финалният си мач Християн приложи изключително добра тактика от самото начало. Още в първия рунд застана в обратен гард и разчиташе на мощни комбинации с предни кикове преминавайки към средна и близка дистанция завършвайки винаги с удар с коляно или изваждане на противника от равновесие (техники и удари, които най много се толерират при определянето на победителя в муай тай). Пълно надмощие и в трите рунда срещу бразилеца дръзнал да оспори шампионското място на Християн Тотев. Абсолютно заслужено в края на срещата с пълно единодушие на съдийското решение ръката на Тотев бе вдигната. Българският флаг се развя в средата на ринга и показа, че една мъничка страна като България е раждала и ще ражда шампиони. ЧЕСТИТО НА ХРИСТИЯН ТОТЕВ, ЧЕСТИТО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.
  ЕТО И КРАЙНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ СВЕТОВНОТО ПО МУАЙ ТАЙ
  1. Християн Тотев – Световен шампион
  2. Милен Маринов – сребърен медал
  3. Теодора Кирилова – сребърен медал
  4. Иван Костадинов – сребърен медал
  5. Йордан Янков – сребърен медал
  6. Пламен Борисов – сребърен медал
  7. Богдан Шумаров – сребърен медал
  8. Станислав Вълчев – бронзов медал
  9. Кристиян Георгиев – бронзов медал
  10. Цветомира Пандова – бронзов медал
  11. Марио Кирилов – бронзов медал
  Изключително тежко състезание с много участници от целия свят. Всички титуляри в своите категории бяха на лице и битките бяха безмилостни. Вземаме си бележка и започваме усилена работа.

  10848711_785457211542236_6066581245171621281_o