НАД 50 СЪСТЕЗАТЕЛЯ СИ НАПРАВИХА СПАРИНГ СРЕЩА ВЪВ ВАРНА

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На 07.03.2015г. от 13ч. се проведе спаринг среща за обиграване на състезателите от два варненски и един шуменски клуб. Домакин на събитието бе СК „Боил“ чиито състезатели съвместно със СК „Вокил“ и СК „Шуменска крепост“ обмениха опит и изиграха няколко спаринг срещи с различни партньори. Под ръководството на националния селекционер Красимир Кирилов бе извършена задължителната загрявка, разпределени бяха всички състезатели по категории и възрастови групи и се направиха няколко условни упражнения. След като вече всички бяха загрели започна ха и срещите, които се изиграха в няколко рунда по 3 минути. Младите бойци почерпиха опит и завишиха нивото си и с това дадоха своята заявка за повече успехи на предстоящото Държавно първенство по кикбокс в стил лоу кик и кик лайт контакт, което ще се проведе в началото на месец април в гр. Шумен.

  20150307_132319 20150307_132939 20150307_143705