НАД 50 СЪСТЕЗАТЕЛЯ СИ НАПРАВИХА СПАРИНГ СРЕЩА ВЪВ ВАРНА

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  На 07.03.2015г. от 13ч. се проведе спаринг среща за обиграване на състезателите от два варненски и един шуменски клуб. Домакин на събитието бе СК „Боил“ чиито състезатели съвместно със СК „Вокил“ и СК „Шуменска крепост“ обмениха опит и изиграха няколко спаринг срещи с различни партньори. Под ръководството на националния селекционер Красимир Кирилов бе извършена задължителната загрявка, разпределени бяха всички състезатели по категории и възрастови групи и се направиха няколко условни упражнения. След като вече всички бяха загрели започна ха и срещите, които се изиграха в няколко рунда по 3 минути. Младите бойци почерпиха опит и завишиха нивото си и с това дадоха своята заявка за повече успехи на предстоящото Държавно първенство по кикбокс в стил лоу кик и кик лайт контакт, което ще се проведе в началото на месец април в гр. Шумен.

  20150307_132319 20150307_132939 20150307_143705