Националният отбор по муай тай е в Тайланд !

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Националният ни отбор по муай тай отпътува и вече е в Тайланд !!!
  Световни и Европейски шампиони влизат в битката за нова титла СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО МУАЙ ТАЙ на организираното от WМF Световно първенство в Банкок
  Нашият отбор е от 12 състезатели, а ето и кои са те:
  Милен Маринов
  Станислав Вълчев
  Тихомир Митев
  Цветомира Пандова
  Теодора Златкова
  Иван Костадинов
  Богдан Шумаров
  Пламен Борисов
  Кристиян Георгиев
  Стоян Копривленски
  Християн Тотев
  Йордан Янков
  Голяма част от отбора вече се е доказал на световния ринг както в муай тай, така и на ринговите стилове по кик бокс. Във връзка със шампионата като официални лица ще присъстват и Президента на БККБМТ – Виктор Меламед, и двамата Вицепрезиденти Димитър Ангелов и Николай Рачев. Отборът се води от националния селекционер Димитър Топалов. В делегацията са също така и мач мейкъра на Pro fight – Красимир Колев и рефера Николай Атанасов.
  Да пожелаем успех на нашите момичета и момчета и да стискаме палци за много златни медали, защото те го заслужават !

  885761_781560731931884_4246796685574129048_o