Председател на съдийска бригада към WAKO и топ рефер по кикбокс на семинар в България

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Screenshot_4На 27.02.2015 и 28.02.2015 ( петък и събота до обяд) в гр. София ще бъде проведен съдийски семинар, който ще се води от г-н Браян Бек и г-жа Кристина Пилко. Г-н Бек е водещ съдия и треньор по кикбокс – татами стилове от Великобритания. През на последните 10 години Браян Бек неизменно подготвя и ръководи международните съдийски бригади за стиловете лайт контакт, киклайт контакт и пойнт файтинг в ролята си на главен съдия, организира и участва в редица международни треньорски семинари.

  Кристина Пилко от Хърватия е член на управителния съвет на съдийската колегия към най-голяма световна федерация по кикбокс – WAKO, международен рефер и съдия в татами стиловете с най-висока квалификация клас А. Световно признат рефер и съдия в областtа на кикбокса канен за участие във всички Световни и Европейски първенста.

  Присъствието на г-н Браян Бек и г-жа Кристина Пилко, топ – рефери на WAKO, диктуващи модата на съвременното съдийство в България, предоставя възможност на целия съдийски състав в татами стиловете на кикбокс практикуващи в България да надгради и усъвършенства уменията си, повиши квалификацията си и придобие актуален международен съдийски сертификат.

   

  Телефон за запитвания и резервации:

  0888 744 700 – Дени Миленкова