Председател на съдийска бригада към WAKO и топ рефер по кикбокс на семинар в България

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Screenshot_4На 27.02.2015 и 28.02.2015 ( петък и събота до обяд) в гр. София ще бъде проведен съдийски семинар, който ще се води от г-н Браян Бек и г-жа Кристина Пилко. Г-н Бек е водещ съдия и треньор по кикбокс – татами стилове от Великобритания. През на последните 10 години Браян Бек неизменно подготвя и ръководи международните съдийски бригади за стиловете лайт контакт, киклайт контакт и пойнт файтинг в ролята си на главен съдия, организира и участва в редица международни треньорски семинари.

  Кристина Пилко от Хърватия е член на управителния съвет на съдийската колегия към най-голяма световна федерация по кикбокс – WAKO, международен рефер и съдия в татами стиловете с най-висока квалификация клас А. Световно признат рефер и съдия в областtа на кикбокса канен за участие във всички Световни и Европейски първенста.

  Присъствието на г-н Браян Бек и г-жа Кристина Пилко, топ – рефери на WAKO, диктуващи модата на съвременното съдийство в България, предоставя възможност на целия съдийски състав в татами стиловете на кикбокс практикуващи в България да надгради и усъвършенства уменията си, повиши квалификацията си и придобие актуален международен съдийски сертификат.

   

  Телефон за запитвания и резервации:

  0888 744 700 – Дени Миленкова