СЕМИ ШИЛТ ИДВА В БЪЛГАРИЯ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На 27.02. в град София, по покана на Българска Конфедерация по кикбокс и муай тай, Семи Шилт ще проведе теоретико -практически семинар по кикбокс за състезатели и треньори.

  Семи Шилт е един от най-титулуваните състезатели по кикбокс в световен мащаб. Той е четирикратен световен шампион от сериите Гранд-при К-1, шампион на Голден Глори и първия състезател в статистиката на серията К-1 носител на шампионския пояс в рамките на три поредни години. Семи Шилт печели пояса на Гранд при К-1 и през 2009 год., като приключва и трите си срещи срещу Бадр Хари, Жером ле Банер и Реми Боняски в първите рундове. В края на 2012 година отново печели във веригата Глори, побеждавайки в четири поредни срещи от турнира Големия шлем.

  Тематичното разпределение на семинара, воден от Семи Шилт включва:

  1. Усъвършенстване на състезателите за професионално  направление
  2. Стратегии и тактики за изграждане на професионални  състезатели

  Таксата за участие в семинара е 60.00 /шестдесет / лева.Screenshot_1

  За желаещите да се включат в семинара ще бъдат осигурени преференциални условия за настаняване в град София.

  Допълнителна информация за точното място и време за протичане на събитието ще бъде публикувана своевременно.

  Телефон за допълнителна информация и резервации

  0888 744 700 – Дени Миленкова