Да помогнем на Жана

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Приятели, всички сме родени, за да живеем живота си пълноценно и да му се радваме както на него, така и на всички около нас, приятели, семейства и познати. За жалост обаче понякога живота не е така справедлив и някои от нас имат лошия късмет да разбрат, че са болни. В този случай обаче заболяването на Жана е доста сериозно и ако не и помогнем, няма кой за жалост. Публикуваме нейното обръщение, мислим че то е достатъчно, за да разберете за какво иде реч.

  „Скъпи приятели и познати, за съжаление всички знаем колко несправедлив е понякога животът и в моя случай е така!

  Преди години загубихме майка ми която беше болна от ХБН-хронична бъбречна недостатъчност, но трагедията не свършва до там … в последствие и аз се разболях от същата болест и сега се нуждая от спешна бъбречна трансплантация!

  Дойде момента в който се обръщам към вас с огромна молба за помощ, тъй като необходимата сума е в размер на 31 600 USD.

  Надявам се да отвърнете на молбата ми, ще ви бъда благодарна, защото от това зависи живота ми!

  Благодаря Ви предварително!“

  Кампанията DMS ZHANA е стартирала на 14 Ноември 2014 г.

  Изпратете дарителски sms с текст на латиница DMS ZHANA на номер 17 777 (за абонати на Теленор, VIVACOM и Mtel)

  За абонати по договор с Tеленор, VIVACOM и Mtel цената на 1 sms е 1 лев. За потребители на предплатени услуги цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС. За реален акт на дарение се счита плащането на дарителските sms към мобилните оператори, а не тяхното изпращане.

  Избраната от вас кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления. Останалата сума покрива техническото обслужване и поддръжка на кратък номер 17 777, административни разходи по проект DMS и невзетите плащания от страна на мобилните оператори от некоректни абонати. Повече информация можете да намерите тук.

  Дарителска сметка:

  Титуляр: Жанета Пламенова Врачева
  Банка: ПроКредит Банк
  IBAN: BG40 PRCB 9230 1047 1523 10
  BIC: PRCBBGSF

  Ние от Боец БГ ще агитираме всички спортисти да помогнат и да споделят този призив, за да може това младо, хубаво и много умно момиче да продължи да води пълноценен живот!

  Момичето живее във варненския квартал Аспарухово.

  http://www.dmsbg.com/index.php?page=4&spage=0&item=477&p=0

  912fb9219ee37d2169812d03244c3fe5_f1442