ЕП по кикбокс замъже и жени

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Националният отбор на Българска Конфедерация по кикбокс и муай тай е на Европейското първенство по кикбокс татами стилове за мъже и жени организирано от Световната асоциация на кикбокс организациите W.A.K.O. Състезанието се провежда от 15 до 23 ноември 2014г. в град Марибор, Словения, съобщи за медиите Галин Димов – член на управителния съвет на конфедерацията. В първенството на стария континент участие ще вземат над 600 състезатели от 35 държави, които ще мерят сили в стиловете лайт контакт, кик лайт и пойнт файт. В момента националният отбор на България провежда съвместна тренировка с унгарския национален отбор в спортния център на Томаш Барада (трикратен Световен шампион и Европейски шампион по таекуон – до ) Тази вечер предстои жребия и определяне на първите квалификации от събитието. Съставът ни се води от двамата национални селекционери Иван Георгиев и Васил Вълков, Дени Миленкова – изпълнителен директор на СК ИККЕН гр. София и генералния секретар на БККБМТ  Мария Бомбова.

  Ето и състава на нашият национален отбор

  Васил Симов 101760

  Антон Давидов

  Стефан Арсов

  Емануил Димиитров

  Дюк Нуамеруе

  Кристиян Андонов

  Добромир Карабельов

  Димитър Христов

  Любомир Бакалски

  Елена Самарджиева

  Амалия Колева

  Албена Ситнилска

  Мадлен Димитрова